Horecakleding Utrecht

Horecakleding bestelt u in Utrecht bij A. van Raak Workwear. Dat kan snel en gemakkelijk online via de webshop. Hier vindt u een groot en divers aanbod scherp geprijsde kleding voor in de horeca die we bovendien snel op het door u gewenste adres bezorgen. Bestellingen boven 100 euro bezorgen wij gratis.

Horecakleding Utrecht: wij kunnen diverse opdrukken voor u verzorgen

Horecakleding aanschaffen in Utrecht. Dat doet u natuurlijk in de webshop van A. van Raak Workwear. Representatieve bedrijfskleding is belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf. Wij bieden meer dan een ruim assortiment; u kunt uw horecakleding bij ons ook voorzien van een bedrukking. Wat dacht u bijvoorbeeld van uw bedrijfsnaam en/of -logo? Dat kan op verschillende manieren:

  • Borduren/bedrukken: voorafgaand aan het daadwerkelijke borduren van uw horecakleding sturen wij u een digitaal voorbeeld van de gewenste afbeelding op het artikel. Na goedkeuring maken wij een digitale borduurproef. Wanneer ook deze is goedgekeurd, gaan wij over tot het daadwerkelijk borduren van uw artikelen;
  • Transferdruk: onze bedrijfskledingemblemen zijn en blijven van topkwaliteit, ook na meerdere wasbeurten;
  • Zeefdruk: na goedkeuring van de proefdruk gaan we over tot productie.

Neem voor meer informatie over ons aanbod en onze mogelijkheden voor horecakleding in Utrecht contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar telefoonnummer 030 6571710. Regelmatig kunt u bij ons profiteren van extra aantrekkelijke prijzen. Hou daarom onze aanbiedingen in de gaten.