Industriekleding

Industriekleding bestelt u online bij de specialist: A. van Raak Workwear nabij Utrecht. U vindt bij ons altijd de juiste bedrijfskleding. Veilig, representatief en van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien leveren wij snel en hanteren wij aantrekkelijke prijzen. Desgewenst kunnen wij uw industriekleding voorzien van uw bedrijfslogo of een andere gewenste opdruk. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken!

Industriekleding de juiste uitstraling meegeven

Industriekleding die veilig is én past bij de uitstraling van uw bedrijf dicht bij Utrecht. Wij leveren beiden. Of u nu op zoek bent naar veiligheidsschoenen, helmen, kleding voor in de horeca- of metaalindustrie: wij hebben het in huis.

  • Zeefdruk: na goedkeuring van de proefdruk gaan we over tot productie.
  • Transferdruk: onze bedrijfskledingemblemen zijn en blijven van topkwaliteit, ook na meerdere wasbeurten.
  • Borduren/bedrukken: voordat we beginnen aan het daadwerkelijke borduren van uw kleding sturen wij u een digitaal voorbeeld van de gewenste afbeelding op het artikel. Na goedkeuring maken wij een digitale borduurproef. Wanneer ook deze is goedgekeurd gaan wij over tot het daadwerkelijk borduren van uw artikelen.

Ontvang advies op maat

Vindt u het lastig om een keuze te maken uit ons ruime aanbod industriekleding of wilt u meer weten over bijvoorbeeld het toevoegen van uw bedrijfslogo op de kleding? Wij beschikken over jarenlange ervaring en voorzien u graag van passend advies als u belt naar 030 6571710. Zo vindt u altijd de geschikte workwear voor uw branche in de omgeving van Utrecht!