Mascot werkschoenen

Mascot werkschoenen koopt u bij A. van Raak Workwear. Wij hebben een groot aanbod werkschoenen en leveren snel in Utrecht en andere plaatsen in Nederland. Oriënteer u online en bestel vandaag nog snel en eenvoudig via onze webshop!

Mascot werkschoenen: voor elke toepassing de juiste bescherming

De werkvloer in Utrecht op met de juiste werkschoenen kan bij een ongeluk het verschil zijn tussen een goede en een slechte afloop. Met Mascot werkschoenen kunt u ervan op aan dat uw werknemers veilig aan de slag kunnen en dat hun voeten optimaal beschermd worden. Denk hierbij aan:

  • Anti-perforatiezolen bieden bescherming tegen scherpe voorwerpen van onderaf
  • Veiligheidsneuzen beschermen de voeten tegen vallende voorwerpen van bovenaf
  • Dankzij antislip zolen staan de dragers van de schoenen extra stevig op de grond

Laat u adviseren over de mogelijkheden

Wij hebben voor elke branche in Utrecht de juiste Mascot werkschoenen in huis. Zou u graag advies op maat van ons ontvangen zodat u zeker weet dat u de juiste schoenen bestelt voor uw werknemers? Wij staan u graag te woord. Ons team nabij Utrecht beschikt over jarenlange ervaring en weet als geen ander welk product het best bij uw wensen en uw branche past. Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar telefoonnummer 030 6571710. Wij staan u graag te woord!