Werktruien bedrukken

Werktruien bedrukken: dat laat u natuurlijk over aan het ervaren en kundige team van A. van Raak Workwear nabij Utrecht. Wij zijn al meer dan 13 jaar het vertrouwde online adres voor hoogwaardige bedrijfs- en veiligheidskleding. Voordat we over gaan tot het bedrukken van werktruien maken wij altijd eerst een proefdruk. Zo weet u wat u kunt verwachten en komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Werktruien bedrukken: keuze uit diverse technieken

Werktruien bedrukken is een slim idee. Voorzie een trui bijvoorbeeld van uw bedrijfslogo zodat uw medewerkers extra goed zichtbaar zijn voor uw doelgroep. Lever bij ons in Utrecht het ontwerp aan dan kunnen wij voor u aan de slag. Afhankelijk van uw wensen en voorkeuren kunt u bij ons een keuze maken uit de volgende druktechnieken.

  • Transferdruk: ook na meerdere wasbeurten blijven onze bedrijfskledingemblemen van topkwaliteit. Maak uw keuze uit diverse transfermogelijkheden.
  • Borduren of bedrukken: wij hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van deze techniek en kunnen vrijwel al uw wensen op dit gebied moeiteloos realiseren.
  • Zeefdruk: hierbij wordt het bedrukken van uw kleding in 1 stap uitgevoerd.

Laat u adviseren

Bij werktruien bedrukken heeft elke techniek diens eigen voor- en nadelen. Welke techniek leent zich het beste voor uw toepassing en het materiaal dat u wilt laten bedrukken? Vraag het ons gerust. Onze medewerkers nabij Utrecht voorzien u graag van een passend advies. Neem contact met ons op door te bellen naar 030 6571710.