Werkbroeken Utrecht

De beste werkbroeken vindt u in Utrecht gewoon online. In de webshop van A. van Raak Workwear. Maak uw keuze uit verschillende uitvoeringen, merken en prijsklassen en profiteer van een snelle levering. Wanneer u vandaag bestelt, worden de werkbroeken twee dagen later geleverd. Ook goed om te weten; bestellingen boven 100 euro worden gratis verzonden. Oriënteer u direct op ons aanbod en bestel!

Werkbroeken Utrecht: keuze uit diverse uitvoeringen en merken

Met goede werkbroeken worden de benen van uw werknemers tijdens het werk optimaal beschermd. Maak uw keuze uit bekende merken als Portwest, Mascot en Havep. De beste werkbroeken vindt u in de regio Utrecht bij ons. De Havep werkbroeken hebben een EN ISO 20471 class 2 normering. De broek is gemaakt uit polyester en katoen en kan eenvoudig van lengte worden veranderd dankzij de lengtezoom die makkelijk kan worden losgemaakt. Onze Portwest werkbroeken zijn eveneens voorzien van vuilafstotend Texpel finish.

Meer informatie en contact

De werkbroeken die u in de regio Utrecht bij ons online bestelt zijn scherp geprijsd. Het kan echter nog scherper; regelmatig vindt u bij ons aantrekkelijke aanbiedingen. Houd hiervoor onze website in de gaten. Voor meer informatie kunt u bellen met één van onze medewerkers via nummer 030 6571710.